Spørgsmål? Ring på 71 99 42 09 (Man: 7-12, Tirs-Tors: 7-10)

  Grejmontering Nyhedsbrevet

  Vi udsender nyhedsbreve i forbindelse med revolutionerende nye produkter, nye kundefordele og events vi enten arrangerer eller deltager i og ved særligt nedsatte priser i en kortere periode. Vi sender kun nyhedsbreve ud, når der er noget vi finder relevant.

  Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev på to måder:

  1. Udfyld feltet i bunden af siden med din e-mailadresse. Herefter bliver du ledt til en side, hvor vi lige skal have dit navn også. Du vil efterfølgende modtage en e-mail om, at du skal bekræfte din e-mailadresse. På den måde sikrer vi os, at det kun er dig, der kan oprette dig på listen.

  2. Kryds af i feltet "Jeg vil gerne modtage lejlighedsvise nyhedsbreve ..." når du er i gang med en bestilling. Afkrydser du feltet, er du også tilmeldt vores nyhedsbrev.

  Vi udleverer ikke dine oplysninger til nogen som helst. Dine oplysninger bliver udelukkende brugt internt. Vi sælger ikke dine oplysninger eller giver andre adgang til dem.

  Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link i det seneste nyhedsbrev du har modtaget eller ved at kontakte kundeservice.