Spørgsmål? Skriv til kundeservice@grejmontering.dk eller ring på 71 99 42 09

Kundeservice

Kundeservice kun for erhverv:
Send e-mail til kundeservice@grejmontering.dk eller ring på +45 71 99 42 09. Åbningstider er mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 12.00. Svarer vi  ikke, så kan du være sikker på, at vi ringer tilbage til dig samme dag eller dagen efter.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os med ris, ros eller gode idéer. Vi besvarer alle e-mails sendt til kundeservice inden 24 timer på hverdage, og oftest inden for samme time som du kontakter os.

 

Har du spørgsmål til en konkret ordre, hjælper det os meget, hvis du har dit ordrenummer ved hånden. Dit ordrenummer står i den bestillingsbekræftelse, som du har modtaget pr. e-mail. Har du ikke modtaget en bestillingsbekræftelse, bør du tage kontakt til os, hvis du vil være sikker på, at din bestilling er registreret hos os.

 

Har du brug for at klage? http://ec.europa.eu/odr er den nye portal for indgivelse af klager på europæisk plan. Her kan du oprette en sag, men vi vil meget hellere at du kontakter os så vi kan finde en god løsning til alles tilfredsstillelse.

Vores adresse:

Grejmontering ApS
Dominovej 28
7500 Holstebro

 

Bemærk: Alt salg foregår via www.grejmontering.dk (denne hjemmeside).

Send en e-mail til os på kundeservice@grejmontering.dk