Spørgsmål? Skriv til kundeservice@grejmontering.dk eller ring på 71 99 42 09

Om grejmontering.dk

Vi synes at grej du kan stole på - er fedt!

Sammen med to kammerater, Jesper og Martin, tog jeg i 2013 færgen til Sverige, for at komme til Adventure Days i Säfsen. Vi skulle på tur som så mange gange før, vi skulle ud at fræse i mudderet, på de små listige bjergveje, gennem dale, skove og små byer. Alt var rigtigt, men meget skulle efterfølgende vise sig at blive anderledes.

På færgen møder vi Ole, som vi ikke kendte i forvejen. Han skulle samme sted hen som os, og han var lige så spændt og glad i kroppen. På færgen faldt snakken på eventyr, motorcykeludstyr og særligt på lækkert kvalitetsudstyr. Fælles var vi om at ærgre os over, at den slags udstyr ikke var tilgængeligt i Danmark. På mindre end tre timers sejlads gik vi fra at mødes om en hobby til at aftale igen at mødes på færgen retur, fem dage efter men denne gang for at tale om, hvordan vi kunne skabe et online sted for folk som os, der ville have kvalitetsudstyr og ikke ønskede at gå på kompromis med holdbarhed, god kundeservice og ekspertviden om produkterne.

Vi havde fire forrygende dage i Sverige, og den femte dag mødtes vi igen på færgen. Inden vi sejlede ind i Frederikshavns havn, så var vejen til Allroad Adventures ApS lagt og i en forkortet version, så var der kun tilbage at få trykket på startknappen og komme ud over stepperne. Det gjorde vi kort efter hjemkomsten og derefter, så vi ikke tilbage.

I 2015 kunne vi se at amerikanske Ram Mounts, som vi havde haft på hylderne siden opstarten, også henvendte sig til i industrien, vejvæsenet, transportsektoren og meget mere. Vi etablerede derfor grejmontering.dk. I den periode gik vi også fra fire til to ejere. Grejmontering fik så meget vind i sejlene, at vi i 2019 lukkede allroadadventures.dk webshoppen og i stedet for valgte at fokusere på udvikling af grejmontering.dk og salg af kvalitetsprodukter. I samme ombæring ændrede vi i ejerstrukturen således at jeg selv overtog det fulde ejerskab.  Visionen er stadig den samme hvad angår kvalitet og kundeservice. Derudover så har vi en skarp vision om, at virksomheden skal rumme ansatte med meget forskellig baggrund og med forskellige behov. Det betyder at vi gerne ansætter fleksjobbere, gerne hjælper det lokale jobcenter med afklaringsforløb og gerne ansætter folk efterfølgende, hvis det viser sig at være i begges interesse.

I 2020 opkøbte vi topparts.dk, der i mange år har specialiseret sig i import af gule, røde og blå lys, LED blink, lyd og advarselsudstyr til det danske vejvæsen. Produkterne er karakteriseret ved en kompromisløs kvalitet, de er ECE godkendte og langtidsholdbare, således at du kan køre med blink og udrykning forvisset om, at du overholder reglerne om syn og godkendelser.
Mange spørger hvordan vi kan tilbyde så lave priser? Svaret er ganske simpelt: For det første importerer vi produkterne direkte fra fabrikkerne på verdensmarkedet, og vi kan dermed undgå alle fordyrende mellemled, og det skal kunden have del i. For det andet, har vi ikke en sværm af sælgere, kontordamer, dyre firmadomiciler, chauffører og andre der også skal have en "bid af kagen". Vores primære distributionskanal er vores webshop.

Resultatet er fantastiske priser - det mener vi tjener dig bedst.

Firmanavn: grejmontering.dk og topparts.dk - en del af Allroad Adventures ApS
Adresse: Skivevej 177
Postnr./by: DK-7500 Holstebro
CVR-nr.: 25 30 46 91

Vi leverer samlede løsninger, vi følger dem til dørs, og vi vil gerne være en mangeårig samarbejdspartner.

De bedste hilsner
Mikkel Abildgaard, ejer